Nieuws

De nieuwe datum voor NightTown Fest is: zaterdag 10 april 2021. Tickets die voor de editie in 2020 zijn gekocht blijven geldig. Wil je toch liever jouw geld terug? Dan kun je restitutie aanvragen door een e-mail te sturen naar info@nighttownfest.nl

Let op: restitutie aanvragen kan uiterlijk t/m 18 april 2020.

Lockers

Tijdens NightTown Fest zijn er lockers beschikbaar. De lockers kun je t/m 7 april online bestellen of tijdens NightTown Fest zelf. Er zijn twee types lockers: Medium en Large. Een medium locker kost €8,- en een grote locker kost €10,-. Voorafgaand aan NightTown Fest ontvang je van ons een unieke pincode, die jou toegang verschaft tot jouw locker.

Let op: je locker kun je tijdens NightTown Fest enkel met PIN betalen. Heb je voorafgaand een locker geboekt, dan verschijnt de pincode ca. een dag voorafgaand aan het evenement in je inbox.

Busvervoer

Er zullen pendelbussen ingezet worden tussen Rotterdam CS en NightTown Fest. De kosten voor een retourticket bedragen €10,-. Je busticket koop je online in onze ticketshop. De eerste pendelbus vertrekt om 20.30 uur richting NightTown Fest, de laatste om 03.30 uur richting Rotterdam CS. Het vertrekpunt bij Rotterdam CS ligt aan de Conradstraat.

Huisregels

Tijdens NightTown Fest gelden er een aantal regels waar je, je als bezoeker aan dient te houden. Onze huisregels zijn hier terug te vinden.

About NightTown Fest

WE WILL BE BACK! De eerste editie van het NightTown Fest was zo’n enorm succes dat wij terug komen en beter dan ooit. In 2020 gooide het corona-virus roet in het eten maar op zaterdag 21 april 2021 zal de Onderzeebootloods te Rotterdam, opnieuw het domein zijn van het NightTown Fest.