Lockers

Tijdens Nighttown Fest zijn er lockers beschikbaar. De lockers kun je t/m 11 april online bestellen of tijdens Nighttown Fest zelf. Er zijn twee types lockers: Medium en Large. Een medium locker kost €8,- en een grote locker kost €10,-. Voorafgaand aan Nighttown Fest ontvang je van ons een unieke pincode, die jou toegang verschaft tot jouw locker.

Let op: je locker kun je tijdens Nighttown Fest enkel met PIN betalen. Heb je voorafgaand een locker geboekt, dan verschijnt de pincode ca. een dag voorafgaand aan het evenement in je inbox.

Busvervoer

Er zullen pendelbussen ingezet worden tussen Rotterdam CS en Nighttown Fest. De kosten voor een retourticket bedragen €10,-. Je busticket koop je online in onze ticketshop. De eerste pendelbus vertrekt om 20.30 uur richting Nighttown Fest, de laatste om 03.30 uur richting Rotterdam CS. Het vertrekpunt bij Rotterdam CS ligt aan de Conradstraat.

Huisregels

Tijdens Nighttown Fest gelden er een aantal regels waar je, je als bezoeker aan dient te houden. Onze huisregels zijn hier terug te vinden.

About NightTown Fest

What we’re gonna do here is go back, way back, back into time… en dat doen we op 13 april in de iconische Onderzeebootloods te Rotterdam tijdens Nighttown Fest 2019.

Tijdens Nighttown Fest staat de liefde voor moddervette house music centraal. We gaan terug en voorwaarts met het gevoel dat je maar één keer leeft en dat je dit leven vooral moet vieren.

We pakken de draad op waar we deze een aantal jaren geleden hebben neergelegd. We moesten ‘even’ volwassen worden maar bleven verbonden door de hartslag op 126BPM van echte house music.

House music was zeldzaam, je had de plaat of je had hem niet. Je moest sowieso wachten tot het weekend om de tracks op oorlogssterkte over je heen te voelen denderen.

De soundsystemen van die periode waren groter, minder subtiel en vast ook niet arbo-technisch verantwoord. Maar wat was die analoge sound lekker, het ging dieper en geluid was warmer.

Er werd gedraaid van vinyl, geluidsdragers die de afgelopen jaren terrein beginnen terug te winnen van het ‘gemak’ van een MP3 of een streamingdienst.

De DJ van dienst draaide geen set van een uurtje, er waren geen LED screens en een MC die om de 5 minuten schreeuwde dat je, je handen in de lucht moest gooien ontbrak ook.

Elke donderdag waren daar de zenuwen, het weekend stond voor de deur. Je moest zonder een smartphone zien af te spreken met je vrienden(innen) en een portier stond je op te wachten die zomaar kon zeggen dat je: ‘geen gepaste house-kleding’ aan had.

Er waren tosti’ s en raket ijsjes. Cocktails waren niet te bestellen aan de bar.

Het is dit ‘gevoel’ dat we op 13 april willen pakken. Wij kunnen slechts de voorwaarden creëren, het is aan jullie om het leven echt te komen vieren! Om gezamenlijk te voelen dat sommige dingen vroeger beter waren maar dat we dat wel in de tijd van nu en morgen kunnen plaatsen.

Natuurlijk gaan we terug, maar we gaan zeker voorwaarts, Nighttown Fest is vooral een gevoel, analoge DJ sets van vinyl zijn het startpunt, de rest moeten we samen doen.

Tot 13 april!